У зв'язку з оголошенням Кабінетом міністрів України карантину, відповідно до Постанови № 211 від 11.03.2020 р «Про Запобігання Поширення на території України коронавірусу COVID-19» і виконуючи розпорядження Одеського міського голови №218 від 15.03.2020 р компанія «Євротерминал» прийняла ряд заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусу.

«На сьогоднішній день компанія забезпечує безперебійну роботу стратегічно важливого об'єкта - Одеського порту. Оскільки, згідно з Постановою КМУ, обмеження не стосуються здійснення міжнародних вантажних перевезень, наша основна задача - забезпечити безперебійність виробничих процесів », - відзначили в компанії.

Що стосується профілактичних заходів: в пунктах пропуску та на робочих місцях суворо дотримуються рекомендації щодо запобігання поширення коронавірусу, а саме, співробітники забезпечені засобами індивідуального захисту, в приміщенні одночасно перебуває не більше 10 осіб, приміщення регулярно дезінфікують. Для офісних співробітників керівництво розглянуло можливість дистанційної роботи. Компанія працює у штатному режимі, продовжуючи виконувати свої зобов'язання за діючими договорами.


Прес-служба компанії "Євротерминал"

контакти
Зворотній зв'язок