Для укладення договору на надання послуг Вантажного митного комплексу ТОВ "ЄВРОТЕРМИНАЛ" попередньо необхідно зібрати наступний пакет документів:

  1. Копія Статуту підприємства.
  2. Копія Виписки з Єдиного державного реєстру.
  3. Копія наказу про призначення директора.
  4. Протокол зборів засновників про надання згоди на укладення договору (відповідно до ч. 2 ст. 44 Закону України "Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю").
  5. Копія Свідоцтва платника ПДВ або єдиного податку (надається тільки в разі наявності) або копію довідки про взяття на облік, як платника ПДВ.
  6. Довіреність на право підписання проміжних актів - шаблон і зразок заповненої довіреності розміщені нижче на сторінці сайту.

Договори на надання відповідних послуг з ТОВ "ЄВРОТЕРМИНАЛ" Ви можете отримати на свою електронну пошту за попереднім запитом за телефоном (050) 492-04-20

  • Договір про надання послуг (пов'язаних з митним оформленням вантажів);
  • Договір зберігання на складі тимчасового зберігання (СТЗ);
  • Договір про надання послуг (пов'язаних з оформленням легкового автотранспорту).

Для укладення договору необхідно надати пакет статутних документів (з печаткою «копія вірна») і договір в 2-х примірниках (з підписом директора та печаткою підприємства).

Прохання дату і номер договору не ставити.

Договори укладаються за адресою: м Одеса, вул. Хаджибейська дорога 4/1, з 9:00 до 17:00, (обід з 13: 00-14:00), 2 поверх каб. № 30 або пакет документів можна залишити в каб. №9 (бухгалтерії).

Для Вашої зручності необхідно залишити контактний номер телефону для зворотного зв'язку.

Контактні телефони: заст. директора ВМК - 729-80-72, моб. (050) 492-04-20.

Після підписання договору обома сторонами, відомості про нову компанію заносяться в базу даних ВМК, і тільки після цього надаються відповідні послуги. Про можливість отримати підписаний примірник договору Вам буде повідомлено по залишеному контактному номеру телефону.

Рахунки, податкові накладні та акти виконаних робіт необхідно отримувати безпосередньо на ВМК за адресою: м. Одеса, Хаджибейська дорога, 4/1 каб. №9, з 9:00 до 21:00. Контактні телефони: бухгалтер ВМК - 729-80-73, моб. (050) 492-11-31.

контакти
Зворотній зв'язок