Череда новорічних свят, яка розпочинається 19 грудня зі святкування Св. Миколая Чудотворця - час, який з нетерпінням чекають усі діти.

За традицією, компанія «Євротерминал» вітає підшефних діток ОСОів - Хаджибеївський і Балтський з новорічними святами.

Як зазначив генеральний директор компанії Олександр Ейсмонт: «На жаль, у зв'язку з пандемією короновірусної інфекції та пов'язаних з нею карантинних заходів, в цьому році ми не можемо організувати традиційне театралізоване дійство. Але свято має залишатися святом, тому в цьому році подарунки доставлені діткам додому».

Співпраця з підшефними ОСОНами триває більше 5-ти років, компанія «Євротерминал» не оминає увагою всілякі проблеми районів.

Ці райони знаходяться в безпосередній близькості від місця розташування логістичних комплексів компанії, і ми вважаємо себе соціально відповідальними перед їх жителями, - підкреслив О. Ейсмонт. Ми швидко вирішуємо, як побутові проблеми, так і, безумовно, не обходимо увагою і підтримкою найбільш незахищені верстви населення - дітей і літніх людей.

Нагадаємо, в період весняного локдауна компанія приєдналася до акції «Залишайся вдома». Компанія закупила і організувала дві хвилі розвезення продуктових наборів по домівках малозабезпечених сімей підшефних районів. Всього під опікою компанії було більше 400 сімей.

Прес-служба компанії «Євротерминал»

контакти
Зворотній зв'язок