Старт загальноосвітнього Проекту суботня STEM-школа був дан в лютому поточного року. Компанія «Євротерминал» виступила меценатом Проекту на постійній основі.

Як повідомило керівництво Ліцею, в новому навчальному сезоні міні-курси онлайн лекцій поповняться новою командою лекторів - з національної академії зв'язку им.Попова і академії харчових технологій.

До ефіру готуються лекції з програмування на Python (англійською мовою), курс з нейробіології о хитрощах людського мозку, лекції з кібербезпеки, міні-курс по мікробіології, по картографії, цікавої фізики, створення сайтів, культурології, нейромереж. Слухачів чекає дуже корисна і насичена програма, яка дозволить не виходячи з дому отримати найпрогресивніші знання 21 століття!

Як зазначив генеральний директор компанії «Євротерминал» Олександр Ейсмонт: «Затребуваність такої подачі матеріалу підтверджує статистика відвідування каналу Суботньої школи: з 1 червня по 29 серпня зафіксовано 15,5 тисяч переглядів. І це не дивлячись на канікулярний літній сезон. Від імені компанії хочу побажати команді Суботньої online STEM-школи нових успіхів і постійно збільшувати аудиторію Проекту».

Прес-служба компанії «Євротерминал»

контакти
Зворотній зв'язок