Для укладання Договору на надання послуг з ТОВ "ЄВРОТЕРМИНАЛ" попередньо необхідно зібрати наступний пакет документів:

  1. Копія Статуту.
  2. Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців. Допускається Свідоцтво про державну реєстрацію, якщо не було реєстраційних змін.
  3. Копію наказу про призначення директора.
  4. Протокол зборів засновників про надання згоди на укладення договору (відповідно до ч. 2 ст. 44 Закону України "Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю").
  5. Копія Свідоцтва платника ПДВ або єдиного податку або копію довідки про взяття на облік, як платника ПДВ.

Для укладення договору, а також отримання додатку до договору (тарифи), Ви можете звернутися за тел.: 050-492-04-20, (048) 752-80-31, (048) 734-19-72 або (048) 752-80-35.

Договір на надання відповідних послуг з ТОВ "ЄВРОТЕРМИНАЛ" Ви можете укласти в будівлі Вантажного митного комплексу, розташованого за адресою: м. Одеса, вул. Хаджибейська дорога 4/1, з 9:00 до 17:00 (обід з 13: 00-14: 00), 2 поверх, каб.№ 30 або каб. №9 (бухгалтерія). Так само необхідно залишити контактний номер телефону для зворотного зв'язку для Вашої ж зручності.

Після підписання Договору на надання послуг обома сторонами, відомості про нову компанію вносяться в базу даних НТМ, після чого здійснюється пропуск автотранспорту на територію НТМ.

Рахунки, податкові накладні та акти виконаних робіт необхідно забирати безпосередньо на НТМ за адресою: м. Одеса, Хаджибейська дорога, 4.

Компанія ТОВ "ЄВРОТЕРМИНАЛ" працює тільки за попередньою оплатою.

Після укладення Договору на надання послуг з ТОВ "ЄВРОТЕРМИНАЛ" ви можете отримати доступ для перегляду інформації по взаєморозрахунках. Для цього Вам необхідно оформити заявку на доступ, яка знаходиться в розділі "оперативна звітність", попередньо вивчивши там же інформаційний лист.

Про можливість отримати підписаний примірник договору - Вам повідомлять по залишеному контактному номеру телефону.

контакти
Зворотній зв'язок