Логістична компанія ТОВ «Євротерминал» удостоїлась подяки від Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України за покращення побутових умов для водіїв-далекобійників у пункті оформлення документів при в’їзді в Одеський порт на території накопичувального транзитного майданчика (НТМ) в т.зв. «Сухому порту». Відповідний лист на адресу директора «Євротерминалу» Олександра Ейсмонта надійшов днями.

«За інформацією Регіональної Ради автомобільних перевізників Одеської області у цьому році проведені необхідні будівельні роботи і створені чудові побутові умови для водіїв, які проходять процедури оформлення документів при перевезенні контейнерів в/з Одеського порту… Секретаріат АсМАП, Регіональна рада щиро дякують вам та членам Вашої команди за порозуміння та оперативне реагування на пропозиції перевізників щодо покращення умов праці», говориться у листі, підписаному президентом АсМАП Леонідом Костюченком.

Як прокоментував директор НТМ Вадим Граматик, влітку цього року АсМАП дійсно звернулась до адміністрації «Євротерминалу» з пропозицією покращити умови для водіїв, які оформляли автомобільні перепустки, товарно-транспортні накладні та інші документи у віконечках модульного пункту.

- Звичайно, водіям доводилося вистоювати на свіжому повітрі, де навіс був єдиним захистом від зимового вітру і літньої спеки, - розповідає В.Граматик. – Дирекція «Євротерминалу» оперативно відреагувала на побажання перевізників і за власний кошт за кілька місяців спроектувала і побудувала стаціонарну споруду Єдиного офісу оформлення документів з відповідним освітленням, кондиціонуванням повітря, місцями для сидіння.

Єдиний офіс на шість комп’ютеризованих робочих місць став до ладу у 10-х числах листопада. Завдяки його появі покращились побутові умови не лише для водіїв, а й для працівників, які їх обслуговують. В даний момент це співробітники служби логістики і супроводження вантажів Одеської філії Адміністрації морських портів України та облікових груп двох операторів контейнерних терміналів порту – ДП «Контейнерний Термінал Одеса» (КТО) і ТОВ «Бруклін-Київ Порт».

Як сповістив далі директор НТМ, до кінця цього року «Євротерминал» планує розширити свій Єдиний офіс, побудувавши окреме приміщення для облікової групи «КТО» - найбільшого оператора контейнерної перевалки в Україні.

Прес-служба адміністрації Одеського морського порту

контакти
Зворотній зв'язок