суботня STEM-школа

У лютому ц.р. було дано старт новому загальноосвітньому Проекту суботня STEM-школа. Компанія «Євротерминал» виступила меценатом Проекту на постійній основі.

Суботня STEM-школа, що проводиться на базі Рішельєвського ліцею, є цикл науково-пізнавальних лекцій (4-5 за один раз) з біології, Вольфрам математики, астрономії та економіці.

За 2 місяці існування Проекту приріст аудиторії YouTube каналу склав 2,5 тис. осіб, а лекції STEM-школи набрали близько 1,5 млн переглядів.

За словами генерального директора компанії «Євротерминал» Олександра Ейсмонта: «Місія даного Проекту - розширення меж знань з природничих наук. Основна мета - дати можливість школярам, які живуть у найвіддаленіших куточках України, отримати вільний доступ до лекцій, що читаються кращими викладачами Одеських ВНЗ, і через сучасну онлайн-платформу систематизувати знання і розширювати свій кругозір».

Найближчим часом планується доповнити програму лекціями з математики, фізики, хімії, географії. А в подальшому - онлайн-лабораторними роботами і лекціями з підготовки до ЗНО.


Прес-служба компанії «Євротерминал»

контакти
Зворотній зв'язок